Teamy in top 10 app stores tijdens pre-season 2023

Engels

Het pre-season van 2023 is in volle gang, en sportteams maken zich klaar voor een nieuw seizoen. Het aanbreken van het nieuwe sportseizoen leidt tot een golf van nieuwe aanmeldingen bij Teamy, waar sporters, coaches en teamleiders worden aangemoedigd om hun seizoensstart goed te organiseren. Met Teamy hebben teams een platform om hun aanwezigheid en communicatie te managen, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun sportieve doelen. Ondertussen heeft Teamy een belangrijke groei in de app stores, en begint de app op te vallen als de ‘WhatsApp’ voor het beheer van aanwezigheid in de sportwereld.

Top 10 van sport-apps
Teamy heeft nu een plekje veroverd in de top 10 van sport-apps in verschillende app stores. Te midden van andere bekende sport-apps wordt Teamy erkend als een belangrijke speler in de sporttechnologie. Dit laat zien hoe Teamy zich inzet om een handige app te bieden voor het managen van aanwezigheid. We blijven voortdurend werken aan verbeteringen en updates voor de app.

Maatje van Teamy
Het “Maatje van Teamy” abonnement is inmiddels populair geworden. Met dit abonnement krijg je niet alleen extra handige features binnen de app, maar het heeft ook geleid tot een groeiende en trouwe groep Teamy-gebruikers. De waardevolle feedback die we hebben ontvangen, heeft ons geholpen om Teamy steeds beter te maken en af te stemmen op de specifieke uitdagingen van teamsporten.

Waardering
Nu het pre-season in volle gang is, en we veel positieve reacties krijgen en veel nieuwe teams aansluiten, willen we gewoon even zeggen hoezeer we onze gebruikers waarderen. Het motiveert ons om hard te blijven werken aan het aanbieden van een gratis app waarmee jullie kunnen schitteren op het sportveld.