Hoe winterevent Ritthem on Ice dankzij Teamy tóch verantwoord door kon gaan

Van tijd tot weer hebben we de eer om een Teamy gebruiker te spreken. In dit geval met Michel Wezemer van vereniging Atlas in Ritthem, die erin slaagde het winterevent Ritthem on Ice dankzij Teamy tóch door te laten gaan.

Atlas is een grote vereniging uit Zeeland. Bij Atlas kun je korfballen, bootcampen, tennissen, trimmen, volleyballen, bowls spelen, biljarten en darten. Maar zodra de winter aanbreekt wordt het grasveld onder water gezet in de hoop dat er geschaatst kan worden. Dit jaar liet het weer het toe, maar de omstandigheden rondom corona helaas niet. Hier wist de vereniging een creatieve draai aan te geven.

Tussen 12 en 14 februari konden deelnemers zich met behulp van Teamy vooraf inschrijven voor Ritthem on Ice. Zo kon iedereen schaatsen, maar werd niet ingeleverd op veiligheid. Per dag werden meerdere events aangemaakt met een tijdsblok en een limiet op het aantal deelnemers. Michel: “De survival tak binnen onze vereniging gebruikte Teamy al. Door het vooraf reserveren via de tijdsblokken, en het limiet op het aantal deelnemers, was het event corona proof.”

Met maar liefst 370 aanmeldingen werd het event een succes. Michel: “Het is een overzichtelijke en eenvoudige app, erg handig ook dat je meerdere beheerders kunt toewijzen.” Puntje voor ons: het makkelijker kunnen switchen, bijvoorbeeld als je als ouder voor je beide kinderen wilt reserveren. Daar zijn we al mee bezig! Binnenkort lanceren we een update waarmee je in Teamy makkelijk meerdere accounts kan beheren. Oja: sfeerimpressie bekijken van Ritthem on Ice? Bekijk hem hier

Gebruik jij ook Teamy en sta je open voor een interview? Neem dan contact op met info@teamy.online.

Geredigeerd door Jessica Hoeben