De Pijp Groningen

Ella Huizinga van kantoorpand De Pijp: “Teamy maakt het verleidelijk om de app na het eerste gebruik te blijven gebruiken”

Van tijd tot tijd doen we interviews met onze gebruikers. We zijn namelijk altijd benieuwd naar de verhalen achter onze gebruikers en hoe ze bij Teamy zijn uitgekomen. Over het algemeen zijn dat natuurlijk sporters. We merken dat daarnaast steeds meer ‘niet-sporters’ lid worden van Teamy. Daarom hebben we Ella Huizinga van kantoorpand De Pijp in Groningen, waar Teamy is gevestigd, gesproken over Teamy. Ella zorgt ervoor dat in De Pijp, een sfeervol oud fabriekspand, ondernemers samen kunnen werken.

Waarvoor gebruik je Teamy? “Normaal gesproken gebruiken we Teamy veelvuldig om kleinschalige events te organiseren voor in De Pijp. Denk aan de Special Friday of diverse overleggen. We hebben een eigen team, ‘De Pijp Groningen’, zodat iedereen kan opgeven of hij of zij aanwezig is voor een bepaald event. Nu de omstandigheden wat anders zijn in verband met corona, gebruiken we Teamy voor het registreren wie er allemaal op een dag aanwezig is in het pand en wanneer het pand vol is. Dat is echt cruciaal, en erg prettig dat er zo’n eenvoudige oplossing voor is.“

Hoe ervaar je het gebruik van Teamy? “Teamy is superhandig om iets te organiseren en daarnaast heeft de app voor mij (en ook voor anderen in De Pijp) de associatie met leuke dingen doen. Iedereen in De Pijp is direct op de hoogte van alle activiteiten die plaatsvinden. Daarnaast is de app laagdrempelig en eenvoudig in gebruik voor iedereen. Deze twee punten maken het verleidelijk om de app na een eerste gebruik te blijven gebruiken.”

Hoe ben je in aanraking gekomen met Teamy? “Teamy is ontstaan en gevestigd in De Pijp, maar ik ben het vooral gaan inzetten door de positieve verhalen van bekenden die de app al gebruikten. Eind 2019 ben ik Teamy zelf echt gaan gebruiken.”

Zou je Teamy aanraden? En waarom? “Ja absoluut. De oprichters van Teamy blijven de app doorontwikkelen en verbeteren. Dat is niet altijd vanzelfsprekend. Daarnaast staan ze open voor feedback en suggesties van gebruikers, die ze vervolgens ook echt meenemen in het ontwikkeltraject.”

Gebruik jij ook Teamy en sta je open voor een interview? Neem dan contact op met info@teamy.online.

Geredigeerd door Jessica Hoeben
Foto van De Pijp Groningen: Jan Buwalda (Groninger Ondernemers Courant)

.