Geef sponsors zichtbaarheid

Engels

Met Teamy kun je nu je sponsors veel meer zichtbaarheid geven. Deze handige functie is speciaal ontwikkeld omdat er steeds meer vraag is naar sponsorzichtbaarheid in de wereld van de amateursport. Hoewel online veel exposure plaatsvindt, blijft sponsoring in de amateursport vaak ouderwets, en is er vaak geen direct contact tussen teams en sponsors.

Binnen Teamy is de betrokkenheid enorm hoog, dat weten we inmiddels. Dit betekent dat jouw sponsors elke week volop in de aandacht staan. Gebruikers openen gemiddeld 3 tot 4 keer per week de app. Als teambeheerder kun je nu heel eenvoudig je eigen sponsors toevoegen, zodat ze goed zichtbaar zijn voor jouw teamleden. Dit biedt de amateursport een geweldige kans om zowel huidige als toekomstige sponsors veel meer bekendheid te geven.

Hoe voeg ik mijn sponsors toe?
Wordt Maatje van Teamy, ga naar jouw team, klik op ‘upload jouw sponsors.’