Teamy zet Grote Clubactie in de spotlight

Het verenigingsleven komt langzaam maar zeker weer op gang. Dat is ook merkbaar bij onze aanwezigheidsapp Teamy, waar we een flinke toename zien van het aantal gebruikers en de geplande activiteiten. Aan de andere kant hebben sportclubs de gemiste inkomsten door de pandemie nog lang niet goed kunnen maken. Hét moment voor een inhaalslag dus!

Spek de clubkas
Teamy en Grote Clubactie werken samen om de clubkassen weer te spekken. De Grote Clubactie zet zich al bijna 50 jaar in voor het verenigingsleven en met onze aanwezigheidsapp bereiken we duizenden verenigingsleden, We kunnen nu ons platform gerichter inzetten om sportverenigingen verder te helpen.

Lot in handen
Gemiddeld openen gebruikers de Teamy-app 2 tot 3 keer per week. Zij krijgen tijdelijk een banner van de Grote Clubactie in beeld, waarmee ze direct loten van hun eigen vereniging kunnen kopen. Door als club mee te doen aan de Grote Clubactie hebben leden met Teamy letterlijk en soms ook figuurlijk het lot van hun vereniging in handen.

De Nationale Grote Clubactie is een begrip in Nederland. Jaarlijks wordt een loterij georganiseerd, waarvoor (sport)clubs hun eigen loten verkopen. Van de opbrengst gaat 80 procent naar de verenigingen om hun doelen en dromen waar te maken. Met trots dragen wij nu een steentje bij en hopen we dat er zo nog meer loten worden verkocht.

Tekst: Lars Wendel – Ongewikkeld