In-app je clubsponsoren promoten?

Met Teamy proberen we het jou en je team zo makkelijk mogelijk te maken om de aanwezigheid bij te houden, wedstrijd- en trainingsschema’s in te laden en de shirts op tijd te wassen. Maar daar houdt het wat ons betreft niet op.

We krijgen dagelijks suggesties om Teamy verder te upgraden, waaronder de mogelijkheid om de eigen clubsponsoren te promoten. Zie het als een sponsorbord rondom het veld, maar dan in Teamy. Sponsoren komen beter in beeld, en worden bovendien elke keer getoond wanneer een event door een lid wordt geopend in de app. Zo kun je als vereniging wat extra’s terug doen voor je sponsoren.

We leggen graag aan je voor of dit ook voor jouw vereniging interessant is. Afhankelijk van de reacties van jou en andere Teamy gebruikers gaan we hier wel of niet mee aan de slag. Wij zijn daarom erg benieuwd naar je mening, en hopen dat je dit ons kan laten weten door onderstaande poll in te vullen. Alvast bedankt!

In-app je clubsponsoren promoten?