Binnenkort: Teamy internationaal en notificaties bij berichten

Engels

Een app in ontwikkeling heeft veel baat bij het meedenken en de feedback van gebruikers. Gelukkig krijgen we bij Teamy veel input en zijn we naar aanleiding hiervan bezig met het uitrollen van twee features:

Als eerste zijn we op dit moment bezig met het ontwikkelen van de internationale versie van Teamy. De Engelse versie is binnenkort beschikbaar, zodat Teamy wereldwijd gebruikt kan worden.

Daarnaast horen we regelmatig dat een notificatie handig zou zijn wanneer een teambericht is ontvangen. Ook hier gaan we mee aan de slag. We gaan, net zoals bij Whatsapp, gebruikers notificaties sturen wanneer er nieuwe teamberichten zijn. Dit maakt het nog makkelijker om de communicatie centraal te houden!

Heb je ook idee├źn of feedback voor ons? Laat het ons weten!