Voorproefje ‘Taken’. Hoe gaan we om met feedback?

Wij krijgen veel feedback van onze gebruikers, fantastisch om te zien dat ons initiatief wordt omarmd en dat veel mensen met ons mee willen denken! Maar wat doen wij eigenlijk met al deze feedback?

Alle feedback die we binnenkrijgen wordt allereerst beantwoord. We zetten de binnengekomen feedback op een interne lijst om te behandelen. Vervolgens wordt deze onderzocht en beoordeeld of het binnen Teamy past. Het is belangrijk dat functionaliteiten van Teamy breed inzetbaar zijn, voor alle sporten. Ook moet het breed gedragen worden zodat het daadwerkelijk iets gaat toevoegen voor iedereen.

Voorbeeld (teaser)

Het bijhouden van wedstrijdschema’s met betrekking tot vervoer, wassen of iets dergelijks is veel als wens bij ons binnengekomen. Wij zijn dit gaan onderzoeken en inmiddels is het een ontwikkeltraject geworden. Het is dus binnenkort mogelijk om dit soort taken in Teamy op te geven. Uiteraard met statistieken zodat bijgehouden kan worden hoe vaak iemand aan de beurt is geweest. Deze ontwikkeling kost even tijd, want het is een grote update. Maar als het klaar is… dan kan je de biertas aan iemand toewijzen ;-).

Sneak preview ‘Taken’ Teamy