Feestelijke livegang Teamy

Op 25 juni maakten we het publiekelijk; de lancering van Teamy. Voor ons een belangrijk moment. Onze testfase was voorbij, maar testen doe je in het klein waardoor het altijd spannend blijft hoe het wordt ervaren.

Nu we live zijn hebben veel gebruikers en teams zich aangemeld bij Teamy. Voor ons is dat echt een feestelijk moment geweest aangezien er meer behoefte voor blijkt te zijn. Daar zijn wij echt enorm trots op!

Teamy is ontwikkeld voor sportteams, maar doelgroepen buiten de sportwereld gebruiken nu ook Teamy. Ook dat vinden wij erg bijzonder om te zien.

Daarnaast ontvangen wij veel positieve reacties, maar ook feedback voor nieuwe functionaliteiten. Het is ontzettend leuk dat veel gebruikers meedenken. Wij willen iedereen daarvoor bedanken! Wil je ook meedenken en heb je feedback? Vul dan ons feedback formulier in.

In de tussentijd zijn we weer hard aan het doorontwikkelen. Blijf Teamy in de gaten houden!