Eindelijk is het zo ver!

Na het testen met een aantal amateursport teams kunnen we het nu publiekelijk maken: de officiële lancering van Teamy!

Door onze eigen frustratie van het eindeloos bladeren door whatsapp groepen en het achter andermans broek aan zitten wie aanwezig is bij een voetbaltraining- of wedstrijd, wilden we hier een praktische oplossing voor bedenken. Helemaal toen we geluiden ontvingen van veel andere amateursport teams in Nederland die hetzelfde probleem hebben. Daarom is eind 2018 het idee ontstaan om voor alle teams in de amateursport in Nederland een overzichtelijke app te ontwikkelen, waarin iedereen kan aangeven of hij of zij aanwezig is. Een app die we blijven optimaliseren en doorontwikkelen.

In april 2019 hebben we de eerste versie van de app live gezet. De app is toen getest door een aantal teams. Inmiddels zijn er verschillende updates uitgebracht, is de app flink uitgebreid en wordt de app al opgepikt en veelvuldig gebruikt door heel Nederland.

Teamy is dé aanwezigheidsapp voor amateursport teams. De app is helemaal gratis. Iedereen die zich een aantal dagen voor de wedstrijd of training nog niet heeft gemeld, krijgt hiervan een notificatie. Ditzelfde gebeurt wanneer een wijziging wordt doorgevoerd in het programma, bijvoorbeeld wanneer de wedstrijd is afgelast of verschoven.

We zijn (als vanzelfsprekend) erg enthousiast over onze app en maken er zelf dankbaar gebruik van. Inmiddels is ‘ie uitgebreid zodat je binnen jouw team berichten naar elkaar kan sturen, statistieken kan bekijken en in één keer jouw totale programma kan inschieten door middel van een kalender koppeling.

Teamy is een initiatief van Jos Herbrink (eigenaar Brinked), Wander Evers (eigenaar Morux) en Martijn Coevert (eigenaar WeWantWeb).