Teamy live in de stores

Op 19 april 2019 is Teamy live gegaan in de Apple store en de Google Store. Op dit moment gaan we de app testen met verschillende teams.

Teamy is ontwikkeld naar aanleiding van onze eigen frustraties en de geluiden die we kregen van andere (voetbal) amateurteams over de wekelijkse hamvraag: wie is er wel en wie is er niet aanwezig bij de training of wedstrijd? Teamy dient als persoonlijke stok achter de deur en de steun en toeverlaat voor de teambeheerder of aanvoerder.

Daarmee zijn we er nog niet. De komende periode gaan we aan de slag met het doorontwikkelen en optimaliseren van de app. Aan leuke idee├źn schort het hem tenslotte meestal niet, maar goede feedback is minstens zo belangrijk!

Om die reden hebben we ook hiervoor een tool in het leven geroepen, die een aantal vragen aan je stelt. Wil je ons feedback geven (heel graag!), dan kan dat via deze link.

Teamy is een initiatief van Jos Herbrink (eigenaar Brinked), Wander Evers (eigenaar Morux) en Martijn Coevert (eigenaar WeWantWeb).